marți, 27 mai 2008

Decit sa te iei de ciinele altuia... mai bine nu te insori!

Stire repetata chiar acum de zor pe toate canalele de news: "bride and groom gunned down at outdoor wedding"... adicatelea careva a impuscat mirele si mireasa la o nunta in aer liber! Pe undeva prin Arkansas...

Nu-i chiar de mirare... si in RO daca te uiti la porcariile de stiri ProTV (mai ales) de la ora 5, zici ca numa crime si violuri se petrec pe plaiurile mioritice... ca doar d-aia ne uitam: sa vedem cine-a mai murit!
Frumusetea, incepe dupa ce intri in detaliile stirii (vezi aici): adicatelea, impuscatoru nu era vreun amant parasit sau mai stiu eu ce, habar n-avea cine erau aia de la nunta!

Mai tare devine daca asculti CNN-ul: se pare ca omu era suparat pt ca mirele ii jignise ciinele cu citeva zile in urma! Dupa aceea devine si mai ciudat: politistul care ancheteaza cazul are fix acelasi nume ca si acuzatul, iar cel mai tare e un psiholo(a)g(a) de la acelasi CNN care explica ca omu probabil avea carente in ceea ce priveste empatia sociala, asa ca e normal ce a facut...
Ca sa vezi ce inseamna sa nu empatizezi cu pretenii la o bere! te apuca amocu si tragi la pistoale, nenicule... de zici ca-i rivulutie!

Ce sa mai zic... God Bless America! mai ales daca e populata cu asa ciudatenii :D