joi, 4 decembrie 2008

Me + Chuquicamata = Love

Strabatut asa de un incipient fior de apropitar de blog, ma pune naiba sa ma uit pe Google Analytics sa vad cam cine, ce si (mai ales) cum se joaca pe site-ul pe care-l cititi chiar acum.
Interesante statistici, ce sa zic... Iaca asa aflu ca blogul meu e citit de oameni din fix 15 tari, printre care una interesanta de tot: ii zice (not set). Hopa, carevasazica se exista si adrese IP pe care nici maretzul Google nu poa' sa le identifice?! Sau n-are voie sa spuna cui apartin? Da' ce draq ar putea cauta asemenea smecheri pe blogul meu?

Daca treci si la statistica pe orase distractia se extinde exponential... Cel mai fain mi se pare ca am cel putin un cititor in Chile, mai precis in Chuquicamata. De Jos probabil :)
Wikipedia sa traiasca asa ca aflu ca sta e o mina de cupru care se remarca prin folosirea unor camioane imense. Pai ce Miron Cozma, ce plantat de flori in fata la National, minerul chilian din Chuquicamata e cel mai tare ortac. Nu numai ca stie sa citeasca, dar il intereseaza intens blogurile despre viata romanilor in America... De preferinta chiar scrise in romaneste :D
(OK, pentru linistea prietenilor IT-isti sa zicem ca respectivu "cetitor" e un bot. Da' chiar si asa... cine draq are servere care ruleaza botzi in Chuquicamata?!)