vineri, 16 ianuarie 2009

Kakaldinho

Criza domle! Criza mare di tat! Bate vintu prin redactii si pe aiurea... Asa tare bate ca ce le dadu prin bostan la amicii de la gsp.ro: sa publice o stire despre Ronaldinho!
Pai si ce ar fi prima data?! Nope... Da' se pare ca intre timp dintzosu s-a mutat la AC Milan si se facea ca aprigii nostri gazetari n-au facut rost de poze cu fizicul individului infofolit in tricoul rosso nero.

Nu-i bai! Romanul e frate cu codru si mai nou cu Photoshopul... asa ca deci si prin urmare, un baietzel din curtea Mazetei Sporturilor dadu din mouse cu avint deosebit si potrivi din condei capatzina lu' Ronaldinho pe un corp in uniforma milaneza. Treaba bunicica tehnic, exceptind o pozitie cam nefireasca a capatzinii cu pricina, numa ca ce sa vezi: mufa negricioasa a lui Ronaldinho a fost plantata pe un corp albicios! Iete strutzo-camila se exista: albul cu cap de negru! Ba parca chiar se pare a fi corpul lui Kaka chestia alba de sub capatzina lui Dinho...

Sa-ti fie de bine si la mai mare mazeta care esti! Io zic sa va tineti bine de scaune ca urmeaza Beckham grefat pe Seedorf... sa vezi ce-o sa-l placa Victoritza.

Pentru conformitate vedeti aici, pina se prind gogomanii sa scoata pagina de pe site.