vineri, 15 august 2008

Olimpice sau Daca prostia ar durea ar trebui sa ne facem injectii in cap - Partea a II-a

Ceva medalii, asa de-o ciorba, mai strinseram noi pe la Beijing... La handbal, de fete, batem tot ce prindem (binenteles ca pina la urma o sa ne cafteasca rusoaicele ca de obicei), la judo o concitadina de-a mea invinse un personaj de desene animate si lua aurul, la arcasi avem un pusti punk-ist care e mai ceva ca Marcu, la inot ne cam incurca costumul de la Speedo ca altfel, iar la gimnastica... OK, mai bine nu pomenim de gimnastica ca se rasuceste Nadia... Nu n-a murit, da' tot se rasuceste!

Insa cel mai tare la olimpiada chinezeasca (apropos, cica corect e Jocuri Olimpice nu Olimpiada, ca cica asta ar fi de fapt perioada dintre doua jocuri) m-a impresionat Valentin Preda! Asta da campion!!!

Cum cine-i Valentin Preda?! Nu stiti?! E inotatorul romanesc care a uitat sa se duca la concurs! O noua specie de homo (sapiens?!) - romanicus-sportivus: un cretin care se antreneaza 4 ani (si probabil face sportul asta de inca 10) si uita sa se prezinte la competitie pe motiv ca taman tragea un masaj!

Cred ca stirea in sine e prea tare ca sa mai merite comentata, dar, ca platitor (si mult mai putin beneficiar) de taxe, as vrea sa stiu daca nu s-ar putea lua ceva banutzi inapoi de la domnu sportiv si antrenoru mariei sale? Pai adica d-asta platesc eu impozit ca sa nu se prezinte mnealui la concurs? Ca din cite tin minte sportul la nivel olimpic e cam suportat din bugetul de stat, asa ca as vrea sa stiu cum ii sade ipochimenului sa faca baitza moka in apitza incalzita din taxele mele!

In concluzie mai am un singur vis: ete asa de anul viitor sa se puna deoparte ce platesc eu in taxe si sa se ia un deshteptator pt nationala de inot a Romaniei :D