luni, 3 noiembrie 2008

Votatu din tramvai

Te doare mintea ce dashteptzi, sofisticatzi si grozavi sint americanii! Is mindru tare ca ma lasa sa haluduiesc pe la ei, printre atitia oameni dashteptzi!

Considerind ca mareatza criza financiara nu e destul ca produs de export, se gindira ei ce se gindira si inventara ultima noutate pe plan electoral: votu din masina! Adicatelea, nu le ajungea early voting (poti sa votezi en avant cu pina la 17 zile fata de data alegerilor ca sa nu mai stai la coada), care deja mi se pare o idee cel putin timpita, asa ca acuma aliniara si votarea la alte soiuri de drive-in-uri. Pai daca poti sa maninci drive-in, sa te uiti la film drive-in, sa interactionezi cu banca drive-in si sa trimiti scrisori drive-in, de ce sa nu si votezi drive-in? E aproape normal, daca te gindesti ca poti sa-ti speli si covoarele drive-in... Nu ma intrebati cum functioneaza asta, ca nu stiu.

Oricum idea se pare ca a pornit fix de sub palariile mari ale cowboy-ilor texani, care se stie ca sint grozavi in politichie, vezi numa ultimii doi presedinti porniti din zona, i-am numit pe Bush tatal si fiul.
Asa ca ce isi zisesra ei, tot texanu are ditamai camionul si acuma ca s-a ieftenit iara benzina tre sa-l si foloseasca omul... Asa ca citez: "Call ahead to notify the early voting clerk that you want to vote from your car. This procedure is called "curbside voting" and is available to any voter who has difficulty walking or standing for long periods. The election official will bring your ballot to your car outside the polling place. Curbside voting is available during early voting and on Election Day."

Carevasazica, nu-i zice drive-in voting ci curbside voting... Is multe si curbside pe aci... As mentiona ca de deosebit interes si draceasca asemanare: curbside garbage collection. Adica lasa matale jegu la coltz de strada ca avem noi grija de el...

Hai la vot, la vot, la vot!