duminică, 6 decembrie 2009

Romania banana mea!


Ma uitam si eu ca bizonu sa vad care pe care la alegerile cu pricina... Sa fie Prostanacu, sa fie Marinelu? Sincer sa ma pupe amindoi! Cu toate bubele lui Base, n-as suporta niciodata sa-l votez pe Geoana; asa ca ma abtin... cu scirba de rigoare!

Anyways, ce vroiam sa zic e altceva... Antena3 sare cu rezultatele de la vot pe ecran pe la 7 seara, desi se voteaza pina la 9! Cica eroare tehnica, dispar dupa citeva secunde. Binenteles Geoana e mai smecher ca Base ca doar e televiziunea lu Mogulu.
La realitatea.net (site-ul Realitatea TV) se face aceeasi chestie, chipurile sub forma de glumitze de prost gust despre diversi pesti rosii si portocalii, despre pausele de aceleasi culori. Normal si aici e Geoana in frunte ca doar asa zice don Vintu.
Banuiesc ca se stie ca e scris clar in legea electorala ca se lasa cu pirnaie la greu daca te apuci sa publici rezultate inainte de incheierea votarii... So what?!

Base vine din urma cu succes(uri): in citeva minute nici realitatea.net, nici antena3.ro nu se mai pot accesa! Hackerii or fi fost grabitzi tare ca asa la invalmaseala le-o trag si la B1TV, Prima si alte vreo doua televiziuni de buzunar.

Mie mi se intorc matzele pe dos... E mai ceva ca in tzarile bananiere! Oare miine or sa inceapa sa isi traga gloantze in cap pe strada?! Si ajunge la putere vreo junta militara?