miercuri, 7 octombrie 2009

Pretentios si sarat

Asa e untul americanesc. Sarat de zici ca-s nebuni la bibilica. Desi pe el scrie clar "unsalted". Si cind ma gindesc ca prima data am luat d-ala salted ca astalalt am crezut ca e de prajituri. Oare de ce or fi astia toti obezi?!

Untul sta intr-o cutiutza de carton. In cutiutza sint patru batoane. Fiecare imbracat intr-o hirtiutza cerata. Hirtiutza cu pricina se numeste "freshness safety wrapper". Chestia asta o scrie intr-o bulina care seamana cu alea in care dialogheaza personajele de benzi desenate. Pai sa nu te usture poponetzu de ris?!

Cireasa de pe coliva, sau de pe pachetul de unt in cazul asta, e inscriptia de pe pachet: "Contains: MILK". Iotete! Si io care credeam ca-i facut din carne!
La fel m-am pacalit si la pizza. Scrie clar pe cite una: "Made with real cheese!". Pina atunci, ca fraierul, habar n-aveam ca puteam sa halesc si fake cheese. Nashpa... ca si untul cu pricina.

P.S.: pe pachet mai se exista desenat, de obicei, cite un indian. Indiferent de marca. A untului, nu a indianului. Stie careva de ce? Parca astia erau cu cartofii, porumbu si curcanu... Or fi inventat si untul?