marți, 7 octombrie 2008

Barack Obama a pierdut alegerile!!!

In Brazilia :)

Se pare ca brazilienii vor sa fie neaparat cunoscuti ca exportatori si de altceva decit fotbal si cafea... mai precis se gindira ei ca prostia ar fi o marfa excelenta la export.
Asa se face ca la alegerile recent incheiate au candidat nu mai putin de 7 Barack Obama! Nu e vorba de high-tech-ul brazilian si clonarile lui grozave ci de faptul ca legea electorala braziliana permite sa te inscrii la alegeri sub un pseudonim... Daca tot e moda la fotbalisti sa-si ia nume de "artisti" catindaditii de ce n-ar face la fel?!

Carevasazica au fost dispute electorale ultra-interesante: Barack Obama contra Chico Bin Laden, Jorge (sic) Bush contra Bill Clinton, ca sa nu mai vorbim de teribila infruntare dintre Big Charlie Knives si Kung-Fu Fatty!
Iaca ce zice un barack de Rio: "Sint negru si port costum cind sint la TV; asa ca oamenii au inceput sa-mi zica ca seman cu Barack Obama ala din USA".
Aproape perfect: adica Obama e un negru in costum care apare la TV... Pai sincer, stie altcineva mai mult despre el?! Intereseaza pe careva ce program are sau ce discursuri tine?

Azi la radio se faceau bancuri cam asa: "daca vine Obama o sa faca avortul obligatoriu si daca nu vrei o sa cheme un terorist sa te forteze"... "daca iese McCain o sa faca nasterile obligatorii, chiar si la barbati si daca nu vrei o sa fie pedeapsa cu mortea"...

Asa stind lucrurile, mai ca-mi pare bine ca a pierdut Obama alegerile!

In Brazilia :D